Over Jules

 Kracht

Mijn sterkte ligt bij het binden, verbinden en stimuleren van mensen. Van jongs af aan ben ik daar mee bezig op diverse niveaus. Om hiermee mensen, afdelingen en organisaties boven zichzelf uit te kunnen laten stijgen. En hen dingen te laten realiseren die ze zelf niet voor mogelijk hebben gehouden. Vertrouwen is het sleutelwoord in mijn manier van werken. Vertrouwen in eigen kunnen, elkaar en de organisatie. Overigens is helder en doortastend werken een stempel dat ik duidelijk op mijn werk druk, geen open eindjes. Operationeel ligt mijn kracht bij service en klantgericht werken. Wat zijn de wensen, behoeftes van mijn omgeving en hoe kunnen we daar invulling aan geven.
Ervaring
Mijn arbeidsverleden heeft tot ver in de jaren 90 in het licht gestaan van zoeken naar wat bij mij paste. Uiteindelijk heb ik dat altijd om me heen gehad namelijk mensen. De diverse dienstverlenende omgevingen maar ook sturing, begeleiding en het geven van trainingen hebben mij gevormd tot een alleskunner op het gebied van intermenselijke contacten. In combinatie met humor, gedrevenheid en een professionele, zakelijke opstelling maakt dit mij tot een succesvol manager, trainer en begeleider.

De kennis die ik heb van zorgverzekeringen en administratieve processen is groot. Hier heb ik veel ervaring in opgedaan. Verder heb ik veel werk verricht in service omgevingen waardoor de combinatie van service gerichte organisaties met complexe administratieve processen mij goed ligt. Ik doorgrond processen en organisaties zeer makkelijk en zie dan ook snel de mogelijkheden om verbeteringen aan te brengen.